Toekomstbestendige organisaties

De laatste jaren volgen de maatschappelijke ontwikkelingen elkaar snel op. Dit komt onder andere door de verdere digitalisering, opkomst van netwerken via social media, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, krapte op de arbeidsmarkt. De bedrijven zoals we al jaren gewend zijn met de top-down aansturing, hiërarchisch georganiseerd en veelal directief passen niet meer bij deze tijd. Technische ontwikkelingen gaan in een rap tempo en de informatie verspreid zich razendsnel o.a. via de social media kanalen. De jongere generaties zijn er mee opgegroeid en weten hier handig gebruik van te maken. De kracht van de nieuwe organisaties ligt in de samenwerking tussen de oudere en jongere generaties. Kennisdeling zorgt voor nieuwe innovatieve oplossingen die passen in deze moderne tijd. Daarbij is ook de verbinding met leveranciers en afnemers van groot belang, de gehele keten staat centraal. Dat brengt ons tot de netwerkorganisatie, flexibel, accuraat, in verbinding met de omgeving, gericht op toekomstige ontwikkelingen.

Ik zie het als mijn missie om organisaties te helpen groeien naar flexibele toekomstgerichte netwerkorganisaties. Waarbij gerichte aandacht voor medewerkers, met respect naar elkaar en inzet van de juiste talenten op de juiste plek. Graag help ik jou en je onderneming verder bij deze transformatie. Niet zomaar een kop koffie op een eerste kennismaking, maar direct aan de slag met jou en je onderneming. Wat houdt je bezig, lig je ergens wakker van? Wat wil je graag bereiken met je onderneming en wellicht ook privé? Welke dromen heb je? Waar sta je nu en wat heb je nodig om jouw dromen te verwezenlijken?

Samen gaan we het avontuur aan. Luisterend, prikkelend, energiek en met humor op zijn tijd sta ik je bij. Je leert weer te vertrouwen op jezelf en beslissingen te nemen vanuit je eigen kracht!

Daarnaast help ik je om overzicht en structuur te houden bij de realisatie van je dromen en draag ik bij aan de nodige verbinding met de omgeving.
Waar nodig betrekken we professionals uit mijn netwerk, specialisten op onder andere de gebieden HR, Recruitment, ICT software, Financiën, Communicatie, Social media en Innovatie.

Neem vrijblijvend contact op via telefoon 06-22282926 of klik hier.Copyright © 2019| Leroy Consultancy | Alle rechten voorbehouden