Over mij

Mijn naam is Astrid Leroy, organisatie talent en coach.
Geboren en getogen in Den Haag waar ik ook een HEAO opleiding bedrijfseconomie met bank- en verzekeringswezen heb afgerond.

Mijn eerste verantwoordelijkheden lagen dan ook in het verlengde daarvan: financiële administraties inrichten en op orde houden en relatiebeheer. Tijdens het uitvoeren van een aantal belangrijke projecten werd mijn interesse gewekt voor de inrichting en aansturing van organisaties. Ik solliciteerde bij een detacheringsbureau om zoveel mogelijk ervaring op te doen bij verschillende organisaties. Diverse uitdagingen kruisten mijn pad waarbij alle onderdelen van een organisatie de revue passeerden. Daarnaast volgde ik de master Bedrijfskunde: Strategie en Organisatie aan de Open Universiteit.

Het valt mij op dat er vaak binnen de grenzen van een afdeling wordt gewerkt, terwijl de diensten of producten over de afdelingsgrenzen tot stand komen. Juist de optimalisatie van deze ketenprocessen draagt bij aan de kwaliteit van diensten of producten. Kennisdeling zorgt voor nieuwe innovatieve oplossingen die passen in deze moderne tijd. Daarbij is ook de verbinding met leveranciers en afnemers van groot belang, de gehele keten staat centraal. Dat brengt ons tot de netwerkorganisatie, flexibel, accuraat, in verbinding met de omgeving, gericht op toekomstige ontwikkelingen. Daarvoor is samenwerking cruciaal. 

Voor mij staat samenwerken dan ook voorop. De verschillende invalshoeken die ieder inbrengt maakt dat de uitvoering soepeler verloopt en belangrijke zaken minder snel over het hoofd gezien worden. Het besef dat ieder zijn eigen kwaliteiten, kennis en talenten heeft leidt tot meer begrip onderling. De open blik, zonder vooroordelen, maakt dat verbinding sneller gemaakt wordt. 

Bij ondernemers zie ik vaak de passie voor hun bedrijf. Met enthousiasme en gedrevenheid stralen zij kracht uit. Maar zij zijn ook druk en worden opgeslokt door de dagelijkse beslommeringen. Daardoor is er geen tijd voor focus, strategie en nadenken over de toekomst van het bedrijf. Laat staan om de dingen te doen die zij het liefste doen en waar zij energie van krijgen.

Vanuit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om als mens in je eigen kracht te staan. Je goed voelen zorgt ervoor dat je helder kunt nadenken en de juiste beslissingen en acties neemt. Je staat met beide benen op de grond en geniet van het hier en nu. Je weet dat onverwachte gebeurtenissen zich voordoen, maar deinst daar niet voor terug. Voor iedere uitdaging is namelijk een oplossing. 

Graag help ik jou om weer in je kracht te komen en ondersteun ik je bij de verbetering van je organisatie performance. 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via telefoon 06-22282926 of klik op contact en stuur een e-mail.

 
Reacties van klanten:

"Praktisch, meedenkend, oplossingsgericht, vakkundig en prettig om mee samen te werken"

"Beweegt zich gemakkelijk door een organisatie en weet snel de informatie te verzamelen"

 

 Copyright © 2019| Leroy Consultancy | Alle rechten voorbehouden